FAQ
Find

Eerdere collectie van Ebby Port 

JONG TALENT EBBY PORT BIJ KIKI NIESTEN MAASTRICHT

Share this:

|

Tijdens FASHIONCLASH Maastricht zet Kiki Niesten dit jaar jong modetalent in de etalage. Letterlijk. Van 30 juni t/m 7 juli etaleert én verkoopt ontwerpster Ebby Port een gedeelte van haar collectie. Speciaal voor FASHIONCLASH wordt de etalage met Ebby's collectie ingericht - de optimistische jurken en blouses zijn in de winkel aan de Stokstraat 32 te koop. 

Posted 27 June 2016

In de etalage is de nieuwe collectie van Ebby te zien. Vanuit het actuele thema Heritage, kijkt Ebby naar haar eigen verleden. Getiteld "en wat als ik je nodig heb”, omvat haar collectie voor zomer 2017 een verleden van strikken, ruches en streepjes. Zelf ontwikkelde prints staan wederom centraal in de collectie. 
 
Kiki Niesten: “De collectie die Ebby Port maakt, sluit heel aardig aan bij onze winkel. Ik ondersteun haar talent graag! Haar gevoel voor stoffen en prints overstijgt het academische gehalte van de kleding van veel startende ontwerpers."
 
Over Ebby Port
Ebby Port (1988) is een ontwerpster uit Geleen, die na vele omzwervingen via Rotterdam en Brussels zich heeft gevestigd in Sittard. Terug in Limburg, omdat ze zich daar het prettigst voelt. Door middel van zeefdruktechnieken ontwikkelt Ebby haar eigen stoffen en prints. Eerder campagnebeeld van Ebby werd gebruikt voor het art-work van de Cologne Fashion Days en mocht zij haar collectie presenteren tijdens de Design Market in Praag. 
 
Over Kiki Niesten
Al vroeg herkende Kiki Niesten de kwaliteit van labels als Prada en Marni en introduceerde zij deze merken bij haar clientèle. Liefhebbers hebben haar winkel in de Maastrichtse Stokstraat leren kennen als een even eigenzinnig als gepassioneerd adres voor de grote collecties in de hedendaagse mode: van Céline en Balenciaga tot The Row en Dries van Noten. Kiki Niesten combineert een scherp oog voor de actualiteit van het modebeeld met een sterk ontwikkelde persoonlijke smaak. 
 
FASHIONCLASH Festival
FASHIONCLASH is een internationaal en interdisciplinair cultuurfestival dat mode als uitgangspunt heeft. Van 30 juni t/m 3 juli presenteren meer dan 150 veelbelovende talenten uit binnen- en buitenland zich op diverse locaties in Maastricht. Middels modeshows, exposities, een designer market, theater en dans performances, lezingen, workshops, fashion films en meer biedt het spraakmakende festival een unieke mode-ervaring voor iedereen. 
 
kikiniesten.nl
 
Zie pagina Fashionclash Festival 2016 in Articles>

More information: fashionclash.nl 

Venue:
Centre Céramique
Avenue Ceramique 50
6221 KV Maastricht, Netherlands
+31 (0)43-350 5600
centreceramique.nl

Sign up!
Click here...
Yes, sign me up for the
Textile is more! newsletter
Latest news

HOOD MUSEUM REOPENS FOLLOWING...
15-02 Designed by Tod Williams Billie Tsien Architects, the...

TEXTILE DESIGN STUDENTS DRAW...
15-02 NEWS FROM THE NORTHERN SCHOOL OF ART Leading...

THE KRYSTYNA CAMPBELL-PRETTY...
05-02 1/3/2019-14/7/2019 NGV International | FREE...

DEADLINE FOR CURATORIAL...
05-02 The Baltimore Museum of Art (BMA) has extended the...

Click here for all news…
participant
supported by
Copyright © 2013-2019  Textile is more!        Copyright, privacy, disclaimer        Advertising