Find

DESIGN A ROYAL BAG

ROYAL BAGS
8/10/2016-26/2/2017

Vanaf 8 oktober 2016 krijgt Tassenmuseum Hendrikje een koninklijk tintje. Tijdens de tentoonstelling Royal Bags staan spraakmakende tassen uit de Europese koningshuizen door de eeuwen heen centraal. Van keizerin Sissi, Queen Victoria en Prinses Grace (filmster Grace Kelly) tot tassen van ons eigen koningshuis. Eeuwenlang bepaalden de koningshuizen de mode en waren zij trendsettend op het gebied van tassen. Outfits en accessoires van vorsten en koninginnen spreken nog steeds erg tot de verbeelding. In Royal Bags komen onderwerpen als mode, etiquette en reizen aan bod. Een must see!
 
DESIGN A ROYAL BAG
Heb jij ideeën voor een trendsettend ontwerp met een met een koninklijke uitstraling? Lees dan snel verder! 

Posted 30 May 2016

Share this:
|

De Joke Veeze Foundation en Tassenmuseum Hendrikje organiseren een internationale ontwerpwedstrijd rondom het thema ‘Royal Bags’. De wedstrijd sluit aan bij de tentoonstelling Royal Bags in het Tassenmuseum en is gericht op nieuw ontwerptalent, zoals studenten aan (kunst)academies en recent afgestudeerden. De hoofdprijs bedraagt € 5.000,- . Daarnaast is er een publieksprijs van € 2.000,-.

De deadline voor het indienen van een ontwerp is 28 augustus 2016.

Houd jij je op professionele wijze met mode en vormgeving bezig? Ontwerp een koninklijke tas en doe mee. Wie weet exposeer jij je tas in het museum en win jij een van deze mooie prijzen.
 
TASSENMUSEUM HENDRIKJE
Herengracht 573
NL-1017 CD Amsterdam, Netherlands
+31 (0)20-5246452
http://www.tassenmuseum.nl

Copyright © 2013-2020  Textile is more!        Copyright, privacy, disclaimer