Find

Sokkenlijn Thijs Verhaar

SOKKENLIJN THIJS VERHAAR

Crowdfunding

De crowdfunding is gestart bij Voor de Kunst www.voordekunst.nl/thijsverhaar
 
Every stitch a statement,
Every fiber an embrace
 
 
Met trots presenteren wij onze aankomende sokkenlijn. Wij hopen dat jullie ons allemaal willen helpen dit mogelijk te maken. Wij gebruiken deze campagne om geld in te zamelen en ook als promotie van onze nieuwe sokken en onze bestaande collectie shawls.

Posted 12 October 2016

Share this:
|

Wij zouden het superleuk vinden als jullie ons willen ondersteunen door via de crowdfunding campagne, sokken of shawls bij ons te kopen. Het is belangrijk dat zoveel mogelijk mensen ons daadwerkelijk ondersteunen zodat hierdoor vroegtijdig de campagne kracht krijgt.
 
Natuurlijk krijgen jullie in ruil echt mooie sokken en prachtige shawls van ons. De sokken zullen eind november klaar zijn. Voor de eerste collectie sokken hebben we drie verschillende grafische patronen ontworpen in de sfeer van de shawls. Ieder ontwerp komt in drie verschillende kleurstellingen, met als basiskleur zwart of grijs met een krachtige steunkleur. Op deze manier ontstaan er 9 verschillende sokken. De sokken komen in 2 maten: 38-41 en 42-45.
 
Als je ons met €75,- ondersteunt, krijg je 3 paar sokken in een mooie geschenkdoos. Voor €200,- krijg je alle 9 ontwerpen en kleuren.
Op de campagnepagina van Voor de Kunst zie je alle opties.
 
Als je het leuk vindt om ons verder te helpen, zijn wij zeer dankbaar. Wij maken mooie artikelen omdat wij van breien en schoonheid houden. Maar uiteindelijk gaat het er vooral om dat jullie kunnen genieten van onze producten!
Zie ook onze collective shawls: www.thijsverhaar.nl
 
De campagne heeft nog ambassadeurs nodig. Vrienden en liefhebbers die ons actief willen helpen werven en ondersteunen. Deel dit met je vrienden en help ons onze collectie te verwezenlijken en vooral, doneer!
Bij voorbaat hartelijk dank!
 
www.voordekunst.nl/thijsverhaar
 
Thijs  Verhaar
A. Toscaninistraat 55
NL 1311 KR  Almere, Nederland
+31 (0) 653 419 327
www.thijsverhaar.nl
 

Copyright © 2013-2020  Textile is more!        Copyright, privacy, disclaimer