Find

Christien Meindertsma: Flax chair
©Studio Andacht

FUTURE SERIES #7 MET HOOFDGAST CHRISTIEN MEINDERTSMA

Lezing met als thema Materials & Design

Met de design talkshow Future Series presenteert Dutch Design Foundation, de organisator achter Dutch Design Week, inspirerende projecten en veelbelovende design perspectieven door het jaar heen. Voor deze inmiddels zevende editie is samen met partners Pakhuis de Zwijger en De Volkskrant een speciaal programma samengesteld.

Hoofdgast is Christien Meindertsma, grote winnaar van Dutch Design Awards 2017 met de FLAX Chair. Meindertsma staat internationaal bekend om haar tot in detail uitgevoerde materiaalonderzoeken en producten, zoals het bekende PIG Book en de Urchin Poof. Tijdens de avond vertelt ze over haar werk en programmeert ze verschillende aansprekende ontwerpers, die hun inspirerende materiaalinnovaties voor de toekomst zullen presenteren. Bevestigd zijn Arne Hendriks en Atelier NL (Lonny van Ryswyck). Andere namen volgen spoedig. De presentatie is in handen van designjournalist Jeroen Junte.

Posted 24 November 2016

Share this:
|

Deelname is gratis, na aanmelding via onderstaande link. Gelieve je deelname zo snel mogelijk bevestigen, er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
 
Datum: Dinsdag 6 december, vanaf 20.00 uur
Aanmelden: Klik hier
Meer informatie: www.ddw.nl
Facebook:  Facebookpagina Future Series #7
http://www.dutchdesignfoundation.com
 
Zie in NEWS> Flax Chair by Christien Meindertsma Big Winner of the Dutch Design Award 2016

Locatie: Pakhuis de Zwijger, Piet Heinkade 179, Amsterdam

Copyright © 2013-2020  Textile is more!        Copyright, privacy, disclaimer