Find

TAC TEMPORARY ART CENTRE

Lezing Lidewij Edelkoort

TAC expo tijdens DDW2014
18/10/2014-26/10/2014
Meer dan 150 designers uit 15 landen in 27 expo’s tijdens ?Hidden Treasures
 
Waar vind je zoveel verborgen nationale en internationale (kunst)schatten als bij TAC? Hier ontmoet je  kunstenaars en designers en ervaar je de ontwikkeling van kunst, design, mode, food en architectuur in al zijn puurheid.
 
Beleef echt vakmanschap en creativiteit in de diverse studio’s, exposities, workshops en lezingen. Geniet van Culture.pl met meer dan 30 ontwerpstudio’s met o.a. meubels, games, glaswerk en keramiek. Van Artez met de expo Uncertainty Studios en Eva Schlechte & Jennifer Hier met Hidden Beauty en Krautfarben; waarin zij werken met ingewanden zoals blazen endarmen van runderen en het publiek onbevooroordeeld willen laten kijken naar schoonheid. Maar ook David Derksen, Truly Truly, en vele anderen.
 
Made in TAC?TAC-genoten presenteren zichzelf als ‘made in TAC’ en blenden samen met Culture Poland, ArtEZ en de vele andere inspirerende exposanten. Dit jaar ook (weer) bijzondere collecties sieraden en schoenen en een TAC winkel en workshops en een serie lezingen door internationale sprekers zoals Lidewij Edelkoort, Zuzanna Skalska en Boguslaw Paruch over The magic of car design.
 

Posted 15 October 2014

Share this:
|

Lezing
Lidewij Edelkoort, een van ‘s werelds meest bekende trend forecasters, geeft inzicht in en informatie over een nieuw designinstituut met een uniek leerplan, een particulier initiatief in Poznan, in Polen.

De School of Form, een recent opgerichte, internationale designopleiding in Poznan, opende in oktober 2011 haar deuren voor de eerste studenten. Het fulltime studieprogramma duurt 4 jaar; afgestudeerden ontvangen een Bachelor’s Degree In Design, toegekend door de Warsaw School of Social Studies and Humanities. Op de School of Form worden de menswetenschappen op innovatieve wijze verweven met technische onderwerpen, zodat de studenten erkende en geaccrediteerde specialisaties kunnen verkrijgen.

Dit leerplan is bedoeld om de studenten te stimuleren, hun nieuwsgierigheid te prikkelen, en de reikwijdte van hun geest zo veel mogelijk te vergroten. Zo kunnen ze uitgroeien tot succesvolle, toekomstige designers. Wie hier is afgestudeerd, zal zowel op kunstzinnig als op sociaal vlak innovatief en sensitief zijn.
Lidewij Edelkoort, Piotr Voelkel en Zuzanna Skalska zijn de drie oprichters van de School of Form.

Data en openingstijden
Zaterdag 18 t/m zondag 26 oktober 11.00 -19.00 uur
Nareshtaurant open tot 22.00 uur
 
Toegangsprijs € 2.00 - Studenten: € 1.00 - Passe-partout € 1.00
 
TAC Temporary Art Centre? LOCATIE 37
Vonderweg 1
NL-?5611 BK Eindhoven
+31 (0)40-2461325
info@tac.nu
www.tac.nu

Copyright © 2013-2020  Textile is more!        Copyright, privacy, disclaimer