Find

Tuvana Özcelebi 

TUVANA ÖZCELEBI (11 JAAR) BENOEMD TOT KINDERDIRECTEUR

Share this:

|

Tuvana Özcelebi (11) uit groep 8 van de Arnhemse School Vereniging is met ingang van 1 januari 2016 kinderdirecteur van Museum Arnhem. Saskia Bak bezocht vandaag de school om het officiële contract en een welkomstpakket te overhandigen. Tuvana is heel enthousiast om de nieuwe functie te gaan vervullen.
‘Het lijkt mij echt heel interessant en ik hou heel erg veel van kunst.’

Posted 11 December 2015

Saskia Bak: ‘Tuvana vindt kunst vaak erg grappig. Dat is een ontzettend goed punt. Ze beleeft er echt plezier aan. Daar kunnen wij rekening mee houden, want volwassenen spreken vaak ernstig over kunst.’
 
Op maandag 30 november maakte groep 7/8 van de Arnhemse School Vereniging officieel kennis met Museum Arnhem. Tijdens deze bijeenkomst is intensief gesproken met de klas over de nieuwe functie. Saskia Bak vertelde over het belang van het aanstellen van een kinderdirecteur voor Museum Arnhem. De functie is in het leven geroepen om kinderen te betrekken bij het ontwikkelen van het programma van het museum.
 
De eerste aanwezigheid van de nieuwe kinderdirecteur is tijdens De Winterspelen in het weekend van 2 en 3 januari 2016. Tuvana is dat weekend plaatsvervangend directeur.

Museum Arnhem, Utrechtseweg 87, Arnhem, Nederland / The Netherlands. (+31) (0)26 30 31 400. Meer informatie: www.museumarnhem.nl. VolgVolg ons op Facebook, Twitter en Youtube.

Copyright © 2013-2020  Textile is more!        Copyright, privacy, disclaimer